Tuesday, August 30, 2011

Aidilfitri 2011

hey darlings!
bila raya banyaklah rumah terbuka..
jom tengok kami ber cam whoring lagi!!

didiyanaEhsan

hidaya Jubri

syahida jubri

aina maisarah & anizura

Jubri Jaafar

makang! ^.^

Danial Faez

hidaya Jubri & Syira Jubri

Love

The girls~

uncle hardy n auntie julia :)

Tutti Frutti
Syoknya Raya!!!
^.^

Syawal

Salam darlings!
Ramadhan baru sahaja melabuhkan tirainya..kini bulan Syawal pula menjelma..
excitednye raya tahun ni sbb semua kazens beraya di ipoh..
seperti biasa best part of hari raya adalah
cam whoring lah!!
jom tgk!!

me,ibu n aunties

^.^

the girls :)
fahry n danish sesat! haha

one

two

three!
CHOPPP!!!
nk cerita kat darlings sume..aktiviti WAJIB setiap kali 1st Syawal..
menerjah STYLE SALOON!!
ape lagi..treatment rambut lah..highlight rmbut lah..gunting rambut lah..macam2...

weee~

SELAMAT HARI RAYA
&
HAPPY MERDEKA Darlings!!

selamat tinggal Ramadhan

Ramadhan telah melabuhkan tirainya..semoga dapat menikmati keberkatan Ramadhan pada tahun hadapan..
selamat hari raya Aidilfitri
maaf zahir batin
^.^

Saturday, August 20, 2011

RIP

Today sedih gila cuz lala dah pergi utk selama-lamanya...pagi tu sempat bawak dia pegi veterinar..doc ckp dia ok..doc inject dia antibiotic n dia kne masuk air glukose cuz nk bagi dia ada tenaga sikit..afta balik jmpa doc tu,mse dlm kete dia dah ok..nampak cm segar sket..then sampai je rumah dlm 10 min dia cm sesak nafas..sumpah air mata xberhenti :'(
masa ni lala tga sesak nafas..and adik dia lulu hug dia smpai la dia dah x bernafas lagi..
sumpah sedih gila :'(
lala may you rest in peace..
mummy n semua orang love lala..
lala pergi lah ke syurga teman abang shiro okay..
tears...
Love,
didi

Friday, August 19, 2011

Iftar with Bff's

hai! salam Ramadhan to everyone..last wednesday, cik didiyana, cik nadhirah n cik marzita pegi berbuka bersama..ni last minute punya plan..tapi Alhamdulillah..slalunye last minute punya plan mesti menjadi..so we all decide lah nk berbuka bersama that day then i pick up mereka di rumah masing2..

^.^

cik nadhirah

so we decided to pegi berbuka puasa kat Johnny's di Jusco je lah memandangkan kat ipoh ni tak de dah tempat lain yang nk di tuju..hehe so Johnny's juga lah yang menjadi tempat pilihan we'allssss..

^.^

cik marzita punya Belacan Fried rice!

steamboat yang di lahap oleh cik nadhirah n me!

sebenarnya makan kat mana pun xkesah kn..sbb motif utama ialah nk lepak bersama setelah lama gila x lepak..we really have fun n banyak benda gila besembang plus gossip sket..haish bulan2 puasa ni..haha

so afta that we alls pegi jalan2 sekejap, then sy pon menghantarlah marzita pulang
& cik nadhirah di ambil oleh En.BFnya Syed Asnizam Syed Omar ..
ape2 pon kami sgt have fun!!
nnt kite lepak2 begini selalu okayh!!
me love you guys!
^.^

Thursday, August 11, 2011

Aktiviti di Bulan Ramadhan

salam, selamat berpuasa to everyone.. bulan puasa ni didi sangat lah rajin nk masak..tiap hari jenuh pikir nk masak apa..sebok dok cari resepi..kuih lah..kuah lah..macam2 lah..selama lebih kurang seminggu berpuasa saya dah bwt pau,pudding oreo,sardine roll,roti jala dan lain2..sangat excited memasak di rumah..dan besar kne la rajin sket..tak lama lagi nk kawen kannnn...haha xde lah..just nk improve skill memasak..korang pon kalau xde keje kat rumah..rajin2 lah masak tau..nnt da kawen takde lah dok nk makan lua je..bankrup la laki hangpa..kang laki lari hangpa jugak yang susah..hehe..
lala & lulu
tapi seperti biasa..bila memasak ade je la yg menyibok..dah la x puasa..tak yah la beli baju raya eh korang..haha
love,
didi

Tuesday, August 9, 2011

my lil bby


hye! lala da sihat! lala dah pegi veterinar hari tu.. lala rajin makan ubt..
so lala cpt la sihat..
lala tak puasa tapi nnt mummy nak belikan
baju raya! yeay!
^.^

Friday, August 5, 2011

the best i've ever had.

location: Sunway Pyramid
mood: bergonjeng!
selepas dah berapa lama tak berjumpa..akhirnya dapat jugak keluar dgn gonjeng2 ni! i miss you guys lah!!! so we decided to lepak kat sunway pyramid..sekian lama plan nk pegi melahap kat Full House bersama ..akhirnya termakbul jugak....tersangat la penat bergonjeng dgn mereka tapi sumpah fun gila!! tapi kan..ade dua benda wajib kte tak bwt kan!! first pergi london makan roti boom! & pegi noodle station minum i miss you lemonade! rindu gila! tak pe start bulan September nanti hari2 pegi okey!!

i love them!

fatin hazirah cavan comel gila time ni!!!!

^.^

gonjengs -__-

full house dan full lah perut..hehe

"How lucky i am to have known someone who was so hard to say goodbye to"
Fatin Hazirah Cavan
Hanis Hazwani
Jenna Shan