Thursday, March 31, 2011

coloful wednesday

seperti biasa..bila hari rabu je semua jadi tak tentu arah cuz over excited..haha rasa mcm amik major in advertising n minor in fashion pulak..hehehe..deorg ni super cool..bila bersama mereka tersa mcm berada di dlm belon panas beterbangan..mengapa belon panas?? sbb sbelon panas warna-warni..hehehehe so last week ktorg decide utk pakai kaler pink actually...tapi disebabkan oleh cik fatin hazirah ave cavan kite nak bwt photoshoot for our class hari tu ktorg terus decide nk pakai kalerful! sbb nnt semua org boleh pakai mcm2 kaler!hehehe
so here's the pics :)

from our left:
jenna shan,zaidi,hanis avoni,me,puan dilla,fatin hazirah ave cavan& lala saptri~

we really have fun gila bila dlm class advrt..cuz deorg semua ting tong n sporting! tgk je la lect dia tu(pn dilla)

time makan pon mereng!

here's the Gonjengs cam whoring:

love

muka proud gonjengs yg nk mkn selipar size 8!haha

hanis avoni baybee

didiyanaEhsan baybee~

RAWR!!!
afta da settle sume class...
lepak mana lagi???
LONDON sek 3...
sek 3 ade london tau..korg je yg tak tahu...
hehehehe

this is apis cup cup mwahxahahahahaa!

this is the best pic of the day!!
super giler comellness!!
God thanks for the happiness!
alhamdulillah~

Tuesday, March 29, 2011

Saturday, March 26, 2011

the gonjengss

semalam ennn..kita org ennn..pegi tgk movie ennnn...bape bnyk la kau pnya enn didi...haaa tade ape nak ckp ktorg g tgk cite ni semalam kat OU...ni haaa..

(google image)
sucker punch..
ceritanya ok lah utk kaum wanita..tapi ok sangat bagi kaum lelaki..kerana pakaiannya yg astafirullahalazimmm..tapi overall okay la..teringat hanis dgn konfidennye menyebut dinosaur dlm satu babak cerita tu sedangkan menatang tu adelah naga..mcm mana ni naga dgn dinosaur pon ta boleh beza..ni mesti kesan sebab terhantuk besi kat bengkel pagi semalam..haahahaa

(pic dari FB ateen)
i really have fun keluar dgn the gonjeng n plus kwn2 ateenn yg ting tong juge..inilah mereka..shin chan,nep apis(cup cup mwahhhxx) hahaa n ade lg sorg ta igt name ape..tapi yg tu pon mmg ting tong juge..sbb semalam dia pegi interbiew pak guard kat pintu masuk mph tu...haish..pelik2 rupanya..

sebelum pulang marilah camwhoring dulu ye!(pic creadit to ateeennnn)
thanks for the lovely ting tong day guys!!
penat.balik.mandi.call bbil.tido

whitey wednesday :)

hari rabu niy the gonjengss pakai putih! suci gitu..hati ni tade class advertising history..so sementara tgu class visualization technique kami pergi meronda....hahahaha

ini iklan gigi :) gigi sapa paling putih?? jenna lah..ade cahaya di giginya..haha

ini tga gila meroya dlm kereta..haishh

ini muka manusia mingungs!hanis paling hotttt! mulut ta bole blah!haha

okay fine ni mmg da over!haha
TAPI KAN

orang kat jengka ni pon sebok na ikot tema hari rabu the gonjeng..awk uitm jengka..ta geng dgn ktorg uitm shah alam..hahahaha
over la bbil syg saya ni! ILYlah!
love.mereka.semua.beribu-ribu.lemon!

Thursday, March 24, 2011

advert baybee


they always made my day..thank you..mereka lah yang bwt saya rasa ape erti friendship tu sebenarnya..saya sgt happy bila bersama dgn mereka semua kerana mereka begitu menghargai each other..mereka juga la yg membuat sy tak lena tidur mlm kerana tak sabar nk tgu hari rabu...bila hari rabu je..sy gelak tahap maksimum! sbb prangai mereka sume gila2!nasib baik tak kne skt jantung tau!thanks a lot!! love you guys beribu-ribu lemon!!!

Sunday, March 20, 2011

sunday

hari ahad yang bz gila!pagi2 da bangun kne jage budak tecik ni cuz skali lagi kazen saya syahida jubri tu bz n takdapat nk jage budak tecik ni...

saya mandy2kan dia..tomei tau! pengsan -__-

pastu bawak dia main kat playground :)
tapi kejap je sempat main..cuz dia di culik oleh uncle saya dan dibawa ke puncak alam :)
petang tu saya ke mcd sek3 utk discussion bersama group advertising saya for our last project utk this sem :)

laila & fika

jacky n kimz OMAIGOD(tu trademark dia)hehe

ini si gonjengs..yang tudung putih tu paling baik..watever!penat gila lepak mcd smpai mlm kot..teman jenna bwt keje..si hanis masih lagi dgn activiti menggigit badan ornag sampai berlobang..saya pula menjahit beads la kononnye kannn..tapi bila rasa diri kurang hensem semasa menjahit di mcd..mmg tinggal angan2 je lah..

yg dua org lagi tu mmg suka bwt muka comel! fine! saya je yg tak comel! pengsan -__-
hahahhaha really have fun bila lepak dgn mereka..thanks to Allah for giving me the opportunity to meet them..love them a lot!


lovely weekend

hari sabtu wuz the tiring day ever!!!cuz kne settlekn asgmnt sume..asgmnt photo lah,design la,kne hafal France la..penat!pagi tu merayap ke sekitar shah alam bersama Gg dan amie :) cuz kne shoot asgmnt for class photography :)

asgmnt tak la sgt, ktorg yg over!

ni lagi la over!

credit to amie yg mengedit this pix n thanks for being a great photographer of the day :)

setelah memenatkn diri..kami singgah la di kedai nasi briani pak anjang di sek 13..sedap wey! da la banyak gila nasi sampai tak boleh nk habiskan!
afta that sy ke cheras for natalie pnya birthday party bersama kazens and family

syahida jubri

syahirah jubri

didiyana ehsan

birthday girl :)
it was fun! but tiring! tapi sy enjoy sgt2!tapi sedih tak dapat join hanis n fatin kluar..so sorry korg! next time okies! belanja i karaoke!pastu cuaca pasti hujan! best!hahaha

p/s:i miss my girls!!

Wednesday, March 16, 2011

wednesday & stripes

semua orang mula excited bila dtgnya hari rabu..sebab ape????? kelas minor wey! gila tak happy! time ni lah boleh bertindak luar kawal contohnya seperti hanis hazwani yang menggigit bahu saya sampai berlobang sampaikan kene tampal dengan maskin tape! bakpo la mu nk wat kekoh cinto (love bite) kat ambo!pengsan -__-

hari ni kami gonjengans(ting tong) ini berjanji untuk pakai stripes :0)


jenna,didi,hanis&echa<3

hanis masin! thanks for everything baybee..thanks for being tooo nice to me n appreciate me..i really love this friendship<3

hanis si hamster keturunan baba dan nyonya!
thanks to u guys cuz selalu bwt saya senyum sampai ke telinga..
lots of love<3>

Monday, March 14, 2011

1years & one month


happy anniversary
Nabil Nazmi Harith Gordon
"meeting you was fate,becoming your friend was a choice, but falling in love with you was beyond my control"
iloveyou hun!

Saturday, March 12, 2011

Eternity

last friday my bbil pulang dari jengka tercintanya..hehe sampai2 je terus dtg jmpa sy :) even mase tu da kul 7ptg..then kami merayap ke empire gallery.. :)

my bbil & kenny rogers :)

didi demok!
esoknye tu..tak puas merayap semalam..kami ke the curve pulak! biaselah dah sebulan tak jmpa ennn..ennnn..hahaha

pengsan -__-

girlfriend sape yg over ni!haha

love

iloveyou so much! thanks for the presentsssss
the victoria secret love spell,the pallazo,the shoes,the food n bla bla bla :)

Thursday, March 10, 2011

blessed day!

today i got presentation for bel492(presentation skill) it was okay lah..but i didn't satisfied cuz i know i can do better..I give a talk about "the effects of wearing high heels".all my friend we're doing great on their presentation..congrats!

nisa & me
and
here's come the best part of the day!
echa and jenna dah start wearing hijab!!
OMG!!!!
me n hanis was freaking excited sampai rasa nak nangis! rasa sgt terharu tgk mereka.. afta the talk that we had kat mcD smalam..ini lah mereka :) alhamdulillah! sgt happy sampai tak tahu nk cakap apa!

cutie echa!

hawtie jenna!

blessed day with blessed people!
sumpah they look adorable!
welcome to the club :) hehe
heart them so much!

Wednesday, March 9, 2011

hari rabu yang gila kembali lagi

sebelum bertemu dengan hari rabu yang sangat excited..banyak rintangan serta onak berduri, lautan berapi dan tsunami yang telah dilalui pada malam sebelumnya..sedih! super gila bnyk keje okay sampai tak menang tangan..bwt slide CTU for presentation.save kat pendrive.pastu virus pulek! tak leh bukak..kau gila! 31 slides kot! mati la aku nk bwt balik..dgn asgmnt minor x siap lagi..dgn xbace buku ctu utk test lagi...memang tingtong gila..memang ni la balasan kepada orang yang bwt keje last minute..sila ulanginya beberapa kali lagi okay sehingga berjaya..but alhamdulillah presentation CTU dan test berjalan dengan lancar :) senyum sampai ke telinga lah saya!haha thanks to Nabil Gordon cuz menemani sy menempuhi semua itu...

ni for asgmnt visulisation technique..concept board..ntah ape la yg sy bwt ni..kucar kacir!pengsan-__-

and this one for class advert...ads ni pon sedih! nan ado lah hasil keje bila bwt last minute kan..hmm

kelas minor yg tak pernah membosankan kerana kewujudan manusia2 ni :)

hawtie jenna n cutie echa! hari yang bergelak sakan tak hengat dunia..asgmnt yg bwt smalam mcm org gila tu x hantar pon today okay..lect visualisation technique tu xdtg pula...terima kasih..apakah makna semua ini -__-

my pretty hanis hazwani manaf * thanks for the cadbury black forest hun! awk sgt sweet! sy terharu :')

bila lect anda xdtg atau xmasuk class..sila ke mcd..mungkin lect anda berada di sana..haha
my preety girls u really made my day tau tak!
love u guys lots!!

khusyuk main game picit jerawat! i want more!!!!!
taksabarnaktunggurabudepan!