Thursday, March 31, 2011

coloful wednesday

seperti biasa..bila hari rabu je semua jadi tak tentu arah cuz over excited..haha rasa mcm amik major in advertising n minor in fashion pulak..hehehe..deorg ni super cool..bila bersama mereka tersa mcm berada di dlm belon panas beterbangan..mengapa belon panas?? sbb sbelon panas warna-warni..hehehehe so last week ktorg decide utk pakai kaler pink actually...tapi disebabkan oleh cik fatin hazirah ave cavan kite nak bwt photoshoot for our class hari tu ktorg terus decide nk pakai kalerful! sbb nnt semua org boleh pakai mcm2 kaler!hehehe
so here's the pics :)

from our left:
jenna shan,zaidi,hanis avoni,me,puan dilla,fatin hazirah ave cavan& lala saptri~

we really have fun gila bila dlm class advrt..cuz deorg semua ting tong n sporting! tgk je la lect dia tu(pn dilla)

time makan pon mereng!

here's the Gonjengs cam whoring:

love

muka proud gonjengs yg nk mkn selipar size 8!haha

hanis avoni baybee

didiyanaEhsan baybee~

RAWR!!!
afta da settle sume class...
lepak mana lagi???
LONDON sek 3...
sek 3 ade london tau..korg je yg tak tahu...
hehehehe

this is apis cup cup mwahxahahahahaa!

this is the best pic of the day!!
super giler comellness!!
God thanks for the happiness!
alhamdulillah~

1 comment:

noor zamira binti zainal abdin said...

waa!!!sgt glos2..hahaha...smart seyhhh!!!