Wednesday, March 2, 2011

fahri sayang

last week saya telah menggantikan tempat kazen saya SyahidaJubri menjaga ini budak kecik oleh kerana disebabkn keBZ-an beliau menghadapi test...yg selama ini mengasuh ini budak kecik pada hujung minggu..ayat tunggang-langang..sila buat2 paham :)

menuju ke McDonald puncak alam ( menghantaq barang cik hidayahjubri yg kini menuntut ilmu di uitm puncak alam)

sy tak nak hhu-hhu(susu)(dia pelat sket haha) sy nk coke! demand ko ye! babab kang! haa

kazen2 yang rajin..kat mcD pon study..kalau saya lah..lupakan..buku x habis baca..air coke da bpe gelas!haha (kn refill free kn :) manfaatkan dong!)

ni tak tau la ape kes..tibe2

nasib baik kau comel kalau tak saya da jual jdkan daging big mac..hahaha
bukan susah sgt layan budak kecik..ikutkn aje kerenah deorg..pastu senyaplah..tak paham sy kalau ade org yg tak suka budak2..sampai ade kes kn..skrg mcm2..bunuh budak la..dera budak la..tak paham..tak paham..budak2 ni rezeki tau..tak baik bwt cmtu..igt la dulu mase kite budak2 kte pon bnyk kerenah jugak..takde la pulak makbapak kite nk bunuh ke dera ke kitae ni kn..kpd org yang tak suka budak2 tu lu pikir la sendiri! chaos!!!

2 comments:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

dia mengenang nasib agaknya tu...
hehehe...
comellah dia...
(n_n)

didiyana said...

dia mmg mcm2 perangai..hahhaa