Wednesday, March 2, 2011

bila class minor je sy gila!

hari ini hari rabu. pegi class dgn GG(ini bkn lagu girls generation yg gee gee gee gee baybee baybee tu tau!haha) menumpang kereta En Fahmy :) thanks fahmy

hari rabu ade class minor!
damn! harini kne present pasai story board tentang diri sendiri!

so this is my story board :0)
anda boleh faham kan sy ini mcm mana orgnya :)

kegilaan bermula apabila kedatangan manusia ini! Hanis Hazwani!(gambar di atas..femes hang hanis)hahaha
sila lihat apa dia lakukan kepada tangan saya..laila nasib baik hang duduk jaoh..klu tak tak tau la cmna nasib hang..hahaa

tangan saya( jam jenama swatch okay) dan hanis(hang punya beli kat pasaq malam) haha

dan tangan saya & capika(misaie)
kesimpulannya clas minor ni main2 je kn! korang ni!! please pay attention okay! cikgu babab kang! haha

4 comments:

hanis hazwani said...

alahhhh..u yg blikan i kat pasa mlm ok! i bli kan u swatch ori! =( ngeeheheee...

Anati Soki said...

hehehe/ psss psss... anat suka styling shawl kamu!!! teheee

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

macam ada sorang kawan OE tu memang kerja dia kalau bosan dalam kelas, dia kerjanya nyonteng tangan orang....
habislah kalau duduk sebelah dia...

kalau dia ngantuk pulak, orang lain yang dicubitnya....
hailah...
(n_n)

didiyana said...

hanis:i kne pakai ori pnya cuz i allergic brg murah...hahaha sila tampar sy kerana poyo..haha

anati: thanks yunk! urs awesome too!

orkid: hahaha kirim slm kat kwn awk tu.. boleh la dia geng dgn kwn sy yg sorg tu.. sama perangai..haha sorry hanis :)