Monday, June 29, 2009

tiga HARI di shah alam...

hari pertama: ku tiba di station bas shah alam jam 12 tga hari di ambil oleh kazen gebu2ku syahidaJubri...then g ambil adiknye HidayahJubri pulang dr sekolah...then kami terus pulang kerumah baru mereka ye..near dgn stadium melawati shah alam..D'kayangan name tempat tu...best...so sampai dirumah ade bangla yg tgah memasang grill rumah...dan mengambil kesempatan untuk mengorat bibik ye..haish bibik...most wanted betol...pas da bersalam-salaman dgn mereka dan juga syahirahJubri n syahidJubri..ak pon lepak..bermain2 dgn si fluffy yg suke mengigit2!!!

petang tu kami merayap ke SACC mall utk makan Big Apple...fav: alien,oreo n cheese....n ak jmpe buku yg ak cari!!!YES! if love is a game..these are the rules..super cool taw..mesti baca..

mlm tu kerja melekat wallsticker di dinding rumah bermula..sampai kul 4 pg ak stay up nk mendecorate bilik mereka..hasilnye...inilah...keje ku bersama shahidaJubri...


hari ke dua:
ktorg bwt BBQ party..ramai la yg datang..utk tengok rumah mereka...super chantek..sdara mara n friends sume ade..

hari ke tiga:
kami bgn pagi untuk pergi ke pasar tani kat stadium melawati...best kami jumpe uncle jelly yg menjual jacket potato...super duper delicious..ak dgn syahidaJubri memborong baju dan juge selendang..best gle...

pas balik tu untie aween membawa babynye kerumah...oMG!!!!sgt2 la chumel..rase nk tonyoh2 muke dye...ape lg..keje wajib ak..CLICK!!!snap pix...jenoh budak tu ak posekan..hhahahaha
petang tu ak g subang parade dgn syahidaJubri n syahirahJubri..berjalan2 membeli kasot..makan lasagna di secret receipe..balek umah...deh!!!penat...


hari ke empat:

jam 11.30 ak pulang menaiki bas plusliner di hantar oleh syahidJubri..bye shah alam...

2 comments:

NIMI Co.♥ said...

weyhh nak kucing tu!!
ade lagi tak??

ainee si ketua pari2 said...

cantik gielr wei itu wallpaper