Saturday, April 23, 2011

double damn!

DAMN!
bila datangnya saat akhir sem mmg buat semua org stress! semua benda jd stress!damn! sumpah asgmnt blambak..n study in degree totally tak sama mcm masa diploma..sumpah hidup kucar kacir gila!dgn duit jalan mcm air..sumpah stress! even da submit semua asgmnt except subject design..beban dia mcm x hanta lg semua asgmnt! dgn story board kene buat, mood board, sketches, technical drawing,actual belom jahitnye lagi..(dior,plz be nice to mummy okay) gila wey! mati kering la cm ni! mmg tidur berselimutkan asgmnt la kan..sampai terdetik dlm hati menyesalnya pegi sambung degree..tapi bila fikir2 balik..mungkin ade hikmah kn..be positive!
DOUBLE DAMN!
Yg menambah perasaan tension ni..ade lah manusia ni add dkt fb..motif? atau atas dasar ape mmg tak tau lah..tapi bila tgk friends dia ade pulak la yg tak berkenan di hati...ntah ape la deorg nk dari saya kn..
for YOU..
dia tu my past..n selama-lamanya dia akn jd my past..saya dah lupakn pon..awk da dpt dia..jage je lah..ape kes nk amik tau pasal sy? nk suruh org add2 sy? tak tau malu ke? xde maruah ke? umur da banyak..matang la sket..sy dah happy dgn life sy..hope awk jugak..sy x nk dia tu..awak amiklah..jgn risau..kalau tu the best yg awak boleh dapat..dont worry..sy x interested langsung..tlg la jage hal masing2..sy tak nak cari pasal dgn awk..sbb sy mmg xnk cr pasal..tapi jgn la cabar kesabaran sy.. sebelum sy bertindak kurang waras better la awk suruh kwn awk tu remove sy dr friendlist dia..
sy masih menggunakan bahasa baik..
sila faham..

2 comments:

norazman's diary said...

sentap kalaw die dgr...
umur da banyak..

didiyana said...

mmg patut pon sentap..perangai mcm budak2..x matured langsung.