Wednesday, December 8, 2010

the places that made the sweet dreams came true!

hmm..kat sini lah saya bermimpi indah, mimpi buruk..favourite placelah!

this one katil sy kat uitm perak!kat sni lah sy bwt sketches dan segalanya..

meja study ni mcm tempat letak brg je sbb sy mmg tak le bwt keje kalau duduk..idea tak dtg..hahaha tipu..sy ada bad habit iaitu suka bwt keje dgn meniarap :)

ni tempat sy meneliti setiap inci muka sy..hmm same je..tak penah ade beza pon..

ni bilik sy masa sy sewa rumah kat sidec cuz mula2 tak dapat kolej kan kat uitm..bila dah bwt rayuan.. :) pindah la masuk balik..bilik ni sy share dgn kwn saya kak liz and mye :)

yg ni..hmm mmg pot baik kat rumah..baik sgt..tau sbb apa? saya tak tido kat sni..so sentiasa kelihatan baik..sbb sebenarnya sy ni penakot nk tido sorg2..so sy pegi menyebok tido kat bilik nenek sy..cucu nenek ni manja lah! ayoyoyo Omeynye!

ni tempat sy menginternetkan diri and macam2lah...kalau da sakit pinggang..sila beralih ke katil dan meniarap okay:)

yang ni!ohemmjieeee...bukan sy punya walk in closet! but it will..SOON!
:)

2 comments:

maizatul suraya said...

cucu opah nyer....

didiyana said...

harusslah cucu opah...eh bukan opah aku pgl dia nenek wey...hahahahaha