Wednesday, November 23, 2011

last friday

ini bukan lagu last friday nite dr katy perry tu..ni last friday morning pula..kes mereka-mereka memboloskan diri dari kelas.pagi tu begegas ke school kerana nk bwt pattern..so b4 that pegi jmpa di gonjeng Hanis di cafe dan makan2..afta that pegi lab sbb nk install balik adobe illustrator yang kian membengong di dalam lappie ku(sebenarnya da kne tuka lappie,da tua...ibu,lappie baru satu!!) haha kalau ada lappie tapi takde adobe..sila bunuh diri! saya xboleh..keje x jalan la gamaknya..selesai menginstall, dapat call dari gonjeng2 yang lain (jenna,aeca n aten)..melepak di library rupanya..banyak2 tempat lepak..library jugak menjadi pilihan..

jenna and aten zuppe
so next station bukan bengkel ye untuk bwt pattern..sy n hanis bergerak ke library..da sampai sana,baru duduk, punggung ta sempat panas pon lagi..aeca ckap" korang ta lapa ke? aeca lapa..jom pegi makan".. hah? makan?? again?? next station Empire Subang lah! bejalan kehulu kehilir ta tau nak pilih kdai mana nk makan..last skali pegi makan kat madam kwan :)
me and aeca

aten zuppe,hanis and jenna

sebelum pulang sempat lah sy men tapau macaroon :) beli 3 je ye..chocolate,salted caramel and peanut butter..orang yang berketurunan diabetics tak boleh makan lebih2..sigh
tapi have fun gila dengan gonjeng semua :)
<3

i love my girls :)

No comments: